محمد فنودی با اعلام این خبر در گفتوگو با آستان نیوز اظهار کرد: 240 نفر از استانهای مختلف کشور در نخستین جشنواره گنجینه مهر شرکت کردند که بیشترین آثار دریافتشده مربوط به بخش «محصولات هنری» جشنواره است.
همچنین وی گفت: مرحله نخست داوری آثار شنبه 18 فروردین 1403 در مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی انجام شد که علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی و سعید جعفرنژاد به صورت حضوری و محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی، به صورت غیرحضوری(مجازی) در این امر مشارکت داشتند.
فنودی با اشاره به اینکه هر کدام از اعضای هیئت داوران جشنواره گنجینه مهر با یک تخصص و از زاویه دید متفاوتی آثار رسیده به جشنواره را مورد بررسی قرار دادند، افزود: بدینترتیب سعی شد با تلفیق این نگاهها آثار از جنبه هنری و همچنین قابلیت تجاریسازی و استفاده در بسته محصولات سوغات زائر داوری شود.
وی ادامه داد: علاوهبر توجه به ابعاد هنری و تجاری در مرحله نخست داوری آثار جشنواره، این آثار از جنبه فنی نیز مورد بررسی قرار گرفت تا از نظر تکنیک و اجرا نیز استانداردهای لازم را داشته باشد.
راهیابی 85 اثر به نمایشگاه جشنواره
دبیر اجرایی جشنواره هنری گنجینه مهر بیان کرد: با انجام مرحله نخست داوری آثار، 85 اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کرد و قابلیت اکران در بخش نمایشگاه جشنواره را دارد.
وی افزود: با هنرمندان صاحب آثار راهیافته به بخش نمایشگاه جشنواره تماس گرفته خواهد شد تا اصل آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. با دریافت اصل آثار نیز مرحله نهایی داوری جشنواره در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میشود و آثار برتر انتخاب خواهد شد.
فنودی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا نمایشگاه آثار راهیافته به جشنواره گنجینه مهر، اختتامیه آن به همراه معرفی و تقدیر از برگزیدگان جشنواره در دهه کرامت و ایام ولادت حضرت رضا(ع) برگزار شود.
گفتنی است، فراخوان جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویتبخشی به اسباب زندگی با الهام از نمادهای رضوی» در چهار بخش؛ «نقشی برای زندگی»، «در جستوجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» در راستای کشف استعدادها، محصولات و ایدهها با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس رضوی به همت مؤسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی با همکاری دانشگاه هنر در آذرماه سال 1402 اعلام شده بود.